EKSEMPLER PÅ BOGPRODUKTIONER AF HISTORISK KARAKTER
Berlin fald troels ussing 2. verdenskrig
Berlins fald
I 2021 udkom bogen "Berlins fald" om de sidste måneder af 2. verdenskrig, hvor Den Røde Hær buldrer mod Berlin i en grusom hævnrus. Uddrag fra Lars Ovesens lektørudtalelse:
"Det er barsk læsning, men det en historie, der må og skal fortælles. I denne bog bliver det hele fortalt med respekt for historien. Specielt fortællingerne fra øjenvidnerne er gribende, og som læser føler man, at man kommer et skridt nærmere på de frygtelige begivenheder. Teksten er yderst velskrevet, og man fornemmer det professionelle ophav".
stalingrad slaget om stalingrad ussing stalin hitler
Slaget om Stalingrad
I 2021 udkom "Slaget om Stalingrad", der med udgangspunkt i øjenvidneberetninger beskriver de blodige og bitre kampe om Stalins stad i 1942 og 1943. Uddrag fra Carsten Güllich-Nørbys lektørudtalelse:
"Flot historisk oversigtsværk, hvor mange datidige fotos og ikke mindst mange øjenvidneskildringer skaber en pirrende autentisk stemning fra det blodige historiske slag".


Bogen er blandt andet tilgængelig som e-bog og lydbog på eReolen.
titanic bermudatrekanten gåder hvordan mysterie
Forsvundet sporløst
I 2019 udkom bogen "Forsvundet sporløst", som jagter svarene på både kendte og mindre kendte forsvinger i historien. Fra Bermudatrekantens farvand til Afrikas indre. Fra Mount Everests top til Atlanterhavets dyb. Uddrag fra Carsten Güllich-Nørbys lektørudtalelse:
"Er du fascineret af gåder og mysterier er denne bog spændende som en krimi. Og det bedste ved gåderne er, at fleste stadig synes gådefulde og uden faktuelle svar".

"
Er du fascineret af gåder og mysterier er denne bog spændende som en krimi. Og det bedste ved gåderne er, at fleste stadig synes gådefulde og uden faktuelle sv

En verden i krig

troels ussing forfatter freelance
I 2015-2017 har jeg været med til at skrive Bonnier Publications' store historiske bogværk i 24 bind om 2. verdenskrig, En verden i Krig.

Serien er også udgivet på svensk, norsk og finsk.

Historiens Højdepunkter

I 2012 og 2013 har jeg været med til at skrive ni bind af Bonnier Publications' store historiske bogværk Historiens Højdepunkter.

Værkerne er også udgivet på svensk, norsk og finsk.
Historiske årbøger

Jeg har desuden været med til at skrive Historie Årbog 2013Historie Årbog 2018 og Historie Årbog 2019, som tager fat i årets væsentligste begivenheder og sætter dem i et historisk perspektiv.
Kontakt: troels.ussing@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net